Рецепт для воскресного завтрака: японский омлет с говядиной и красным луком

В каждой стране — свои традиции приготовления классического омлета. В Японии, например, это блюдо чаще всего подается с рисом и красным луком. Одну из вариаций омлета по-азиатски представляет бренд-шеф суши-бара «Эдоко» Евгений Пак.

Ингредиенты:

Говяжья вырезка 40 г
Яйцо куриное 2 шт
Лук красный 20 г
Рис японский отварной 150 г
Зелень свежая 2 г
Соус Якинику 40 г

Способ приготовления:

Говядину, лук и соус выложить на сковороду, закрыть крышкой и томить пару минут. Яйца взболтать, вылить в сковороду и закрыть крышкой. Уменьшить температуру и довести до готовности. В пиалу выложить рис и сверху выложить омлет, украсить зеленым луком.

Приятного аппетита.

По материалам: ru.hellomagazine.com

Related Articles

8 Comments

  1. Hey there terrific website! Does running a blog like this
    take a lot of work? I have very little knowledge of coding but I was hoping to start my own blog in the near
    future. Anyhow, if you have any suggestions or techniques for new blog owners please share.
    I understand this is off subject however I just
    wanted to ask. Cheers!

  2. I’m really impressed with your writing skills and also
    with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did
    you customize it yourself? Either way keep up the excellent quality writing,
    it’s rare to see a great blog like this one nowadays.

  3. whoah this blog is wonderful i really like studying your
    posts. Stay up the good work! You realize, a lot
    of individuals are looking round for this information, you can help
    them greatly.

  4. I was curious if you ever considered changing the structure of your site?

    Its very well written; I love what youve got to say.
    But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
    Youve got an awful lot of text for only having
    1 or 2 images. Maybe you could space it out better?

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Close